A+ A A-

Rabobank ClubSupport

Van 5 t/m 25 oktober kunt u uw stem uitbrengen!
Ook dit jaar doet Ol Eel weer mee aan de actie van de Rabobank om verenigingen te ondersteunen. Sinds vorig jaar is Clubkas Campagne omgedoopt tot Rabobank ClubSupport. Jaarlijks stelt de Rabobank op deze manier een deel van de winst, het coöperatief dividend, beschikbaar als extra ondersteuning aan het lokale verenigingsleven.

Ol Eel houdt contact via Kontakt

kontakt juli 2020 200

Kontakt is het ledenblad van de Historische Vereniging Ol Eel. 4 x per jaar valt het blad bij de leden in de bus. Onlangs is het julinummer verschenen. Een heel mooi nummer met interessante verhalen! Zoals de herinneringen aan haar jeugd door Tiny Gorter -Ebbinge. Haar leven van vroeger, rondom de Duinstraat in Paterswolde, is voor velen herkenbaar.

Cultuurhuis gaat door

wethouders NotenkrakerAangepastNadat op 30 juni jl. de Voorjaarsnota unaniem door de Raad van de gemeente Tynaarlo is aangenomen wordt in Eelde-Paterswolde verder gewerkt aan de realisatie van het Cultuurhuis in De Notenkraker en Ons Dorpshuis.
Beide panden worden hiervoor gemoderniseerd. Voor Ol Eel betekent dit een stap dichterbij de verhuizing naar De Notenkraker.
Link naar de pagina maatschappelijke vastgoed gemeente Tynaarlo:
 
Foto: Dorpsklanken.

Nieuwe huisvesting Ol Eel stap dichterbij

Notenkraker deur AangepastOp 6 mei heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tynaarlo een subsidiebesluit genomen ten aanzien van de huisvesting van Ol Eel, samen met Nieuw Leven, in de Notenkraker.  Door dit besluit is de (mogelijke) huisvesting een stap dichterbij gekomen. Toch is alles nog niet in kannen en kruiken, in de bijlage (KLIK HIER) kunt u de laatste stand van zaken lezen. De behandeling van de voorjaarsnota op 30 juni is de volgende belangrijke stap in dit proces.

Bezoek het Historisch Centrum

Het Historisch Centrum is i.v.m. Corona gesloten.

meer informatie:

Contactgegevens Ol Eel

Historisch Centrum Ol Eel

 

Mw. Bähler-Boermalaan 6

facebook-icon        Facebook

9765 AP Paterswolde

YouTube logo
     You Tube

Telefoon: 050-3090874

 googlemaps 32       Google Maps

Email:

NL35 RABO 0376 0835 57