A+ A A-

Ledenavond met Twee Recht Twee Averecht

Met recht tweerecht tweeaverecht! Voor de tweede keer trad dit cabaretgezelschap op voor de leden van Ol Eel. In 2r2a-2012-2-200 2006 traden ze ook op en dat was goed bevallen; nu presenteerden ze hun programma getiteld: "Pied-de-poule".

Wederom zorgden 2r2a-2012-3-200ze voor een vermakelijke avond vol herkenning. Harmonieus gezongen en door de dames zelf geschreven liedjes werden begeleid door Janet op de keyboard, die hen muzikaal in het juiste spoor hield. Hun optreden deed de lachsalvo's door een volle zaal van Herberg het Oude Gemeentehuis klateren.

Voorzitter Jan Hendrik Hilbrants leidde 19 oktober de avond kort in, waarna de dames de leden trakteerden op een vrolijke cabaretavond. Herkenning alom bij de sketch die Alie en Julia en Lucina opvoerden over de oma's die op de kleinkinderen moeten passen, terwijl ze toch eigenlijk verwacht hadden "Uut de kinder" te zijn en daarop hun interieur zo mooi hadden aangepast. Ze wilden geen geknoei meer op de crème kleurige bank, dus werd er gevoederd in de bijkeuken en stond de Glassex paraat onder de glazen salontafel! Het contrast tussen sudderlapjes met stoofpeertjes en "prik gaatjes in de folie en twee minuten in de magnetron". De zoon die op kamers gaat, badpakken die nog nét wel of niet niet meer kunnen met het lied "rillend op het randje". De troika-boerka met de vitrage uit de hal...die toch wel erg warm bleek, al hoef je nooit na te denken over wat je gaat aantrekken.

Voor degenen die het helaas gemist hebben...als deze cabaretgroep nog eens in de buurt is; zeker gaan kijken! In de pauze werden de loten grif verkocht en na het optreden van Twee Recht Twee Averecht besloot de prijsuitreiking deze gezellige ledenavond.

2r2a-2012-1-200        2r2a-2012-4-200

 

Bezoek het Historisch Centrum

Het Historisch Centrum is i.v.m. Corona gesloten.

meer informatie:

Contactgegevens Ol Eel

Historisch Centrum Ol Eel

 

Mw. Bähler-Boermalaan 6

facebook-icon        Facebook

9765 AP Paterswolde

YouTube logo
     You Tube

Telefoon: 050-3090874

 googlemaps 32       Google Maps

Email:

NL35 RABO 0376 0835 57