A+ A A-

Poffertjesactie Ol Eel was groot succes!

De poffertimage1jesactie van Ol Eel zaterdag 8 oktober jl. was een groot succes! De aanleiding was de Rabobank Clubkasactie Campage. Deze campagne geeft de leden van de Rabobank de mogelijkheden om hun favoriete club te ondersteunen door middel van een stem, en dus geld. 

Om 10.00 uur was de pofferteria van Ol Eel klaar om volgens een eeuwenoud recept de echte Ol Eel poffertjes te bakken op het Kampje. Poffertjes voor iedereen die langs kwam. Van nul tot tachtig jarigen kwamen bij de kraam waar de mogelijkheid bestond om van de gratis poffertjes te genieten en met de persoonlijke stemcode van de Rabobank te stemmen, liefst op HV Ol Eel natuurlijk, maar er werden ook stemmen uitgebracht op Vereniging van Volksvermaken en Actief. Tot 17 oktober geeft de vereniging nog de mogelijkheid om gratis lid te worden. Mail je persoonlijke stemcode naar info@oleel geef je gegevens door. Huidige leden van Ol Eel kunnen op deze wijze nog een gratis lidmaatschap weggeven. Deze poffertjes actie viel samen met The Big Draw Eelde die ook van start ging in de kom van Eelde.

Bij Theatercafé G&A Boelens kon men een workshop striptekenen volgen, Spider-man kwam even buurten bij de kraam van Ol Eel.

Bezoek het Historisch Centrum

Het Historisch Centrum is i.v.m. Corona gesloten.

meer informatie:

Contactgegevens Ol Eel

Historisch Centrum Ol Eel

 

Mw. Bähler-Boermalaan 6

facebook-icon        Facebook

9765 AP Paterswolde

YouTube logo
     You Tube

Telefoon: 050-3090874

 googlemaps 32       Google Maps

Email:

NL35 RABO 0376 0835 57