A+ A A-

Speuren naar Sporen uit de Eelder geschiedenis

Speuren naar sporen boek afbeeldingEen serie van 50 uiteenlopende verhalen over historische gebeurtenissen en het leven in de voorgaande eeuwen over Eelde en zijn bewoners. Door G.J. ten Pas.

 

Deze verhalen zijn eerder over een reeks van jaren onder de kop "Speuren naar Sporen uit de geschiedenis van Eelde" gepubliceerd in het weekblad Dorpsklanken en onder diverse titels in het kwartaalblad Kontakt van de Historische Vereniging Ol Eel. Enkele titels van de verhalen: Eelde versus Paterswolde; De grond onder onze voeten; De Eelder kerkklok; De jacht; Het huis van Hans en Grietje; Het Kampje, De molens, en nog veel meer.

Prijs: € 24,95.

 

Bestel uw boek(en)

Het hierboven beschreven boek(en) wordt als u binnen de gemeente Tynaarlo woont bij u thuisbezorgd. Indien u buiten de gemeente woont ontvangt u het boek per post en bent u € 5,- portikosten verschuldigd. Portikosten + de prijs van het boek dient u over te maken naar het rekeningnummer NL35 RABO 0376 0835 57 t.n.v. Historische vereniging Ol Eel. Na ontvangst zal Ol Eel zorg dragen voor verzending van het bestelde. Vul alstublieft alle verplichte (*) velden in.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Uw bestelling

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

 

Bezoek het Historisch Centrum

Het Historisch Centrum is i.v.m. Corona gesloten.

meer informatie:

Contactgegevens Ol Eel

Historisch Centrum Ol Eel

 

Mw. Bähler-Boermalaan 6

facebook-icon        Facebook

9765 AP Paterswolde

YouTube logo
     You Tube

Telefoon: 050-3090874

 googlemaps 32       Google Maps

Email:

NL35 RABO 0376 0835 57