1. Home
  2.  » 
  3. Nieuws
  4.  » Geslaagde Open Huiskamer 13 mei

Geslaagde Open Huiskamer 13 mei

De uitnodiging om eens een kijkje te nemen in de Notenkraker aan de Schoollaan mocht rekenen op een overweldigende belangstelling. Een huiskamer; bedoeld voor ontvangst, bezoekers, activiteiten, samenwerken en een zoete inval. Dat is goed gelukt. De hele middag was het een komen en gaan van belangstellenden, die door voorzitter Piet Arends al in de gang werden begroet en door de overige bestuursleden en werkgroepleden verder werden rondgeleid. Hapjes en drankjes stonden uitnodigend uitgestald en vonden gretig aftrek.

De Stichting Cultureel Centrum De Notenkraker beheert het pand en heeft de Historische Vereniging Ol Eel en muziekvereniging Nieuw Leven als hoofdhuurders. Hopelijk weten vele bezoekers en huurders ook de weg te vinden. Ol Eel heeft in ieder geval een thuis gevonden.